Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jan Pytlick: Silkeborg-Voel er gået ind til slutspillet med stor selvtillid

Fra Odense Håndbold:


Lørdag spiller Odense Håndbold deres andensidste opgør i slutspillets puljespil, når Silkeborg-Voel KFUM kommer på besøg i Odense Idrætshal.

Den fynske håndboldklub er videre til semifinalerne, men Silkeborg-Voel KFUM kæmper stadig om en plads.


Odense Håndbold har vundet begge deres kampe i grundspillet – både ude og hjemme – mod Silkeborg-Voel KFUM i denne sæson, men sidst de to hold mødtes blev det til et uafgjort resultat på udebane.

Silkeborg-Voel KFUM har haft en stærk sæson og kan prale af at have grundspillets topscorer med på holdet. Sofie Bæk Andersen har sendt bolden i netmaskerne 131 gange i grundspillet – kun fem mål mere end Stine Jørgensen, der ligger nummer to på topscorerlisten i grundspillet.


Det stærke hold fra Silkeborg har Jan Pytlicks opmærksomhed: ”Silkeborg-Voel er kommet meget stærkt ud efter jul og har haft en god sæson. De er gået ind til slutspillet med stor selvtillid og en tro på tingene, og de kan sagtens overraske i puljen.”


Odense Håndbold spillede sig i semifinalen, da de sikrede sig to point ude mod Viborg HK den 10. april. Silkeborg-Voel KFUM har brug for en sejr for stadig at have en chance for at gå videre til semifinalen, og Odense Håndbold må derfor forvente et tændt Silkeborg-mandskab, når de to hold går på banen lørdag


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER