Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Odense Håndbold forlænger med Susanne Madsen

Pressemeddelelse fra Odense Håndbold:


Odense Håndbold og Susanne Madsen forlænger deres samarbejde. Den 26-årige bagspiller har forlænget sin kontrakt med to år og fortsætter altså i den fynske håndboldklub frem til 2020.


Susanne Madsen forbliver en del af Odense Håndbolds trup til den kommende sæson. Den rutinerede bagspiller har valgt at forlænge samarbejdet med klubben og har underskrevet en toårig kontrakt.

Susanne Madsen er glad for at kunne blive i Odense Håndbold: ”Jeg er superstolt over, at jeg kan forlænge med Odense Håndbold. Det er et enormt spændende projekt, som jeg er glad for at være en del af. Jeg er jo også fynbo, og jeg føler, at Odense er min by, og det er her, jeg føler mig hjemme.”


Jan Pytlick glæder sig også over, at samarbejdet med bagspilleren kan fortsætte: ”Jeg er glad for forlængelsen med Susanne Madsen. Hun betyder rigtig meget for holdet og kan dække mange pladser både forsvars- og angrebsmæssigt. Hun er en spiller, som kitter tingene sammen. Hun lukker hullerne og får spillet til at fungere.”


Susanne Madsen er 26 år og har spillet i Odense Håndbold siden 2016. Op til denne sæson kom hun tilbage fra barsel, og hun har tidligere spillet i bl.a. GOG, Team Esbjerg og SønderjyskE.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER