Mads O. Madsen

Ole Bitsch inden HEI: De har leveret en god sæson

Skive FH møder i aften HEI Skæring på hjemmebane i en kamp, hvor der er ikke er det store på spil for nogle af mandskaberne. 


Skive FH ligger solidt plantet i midten af 1.division og HEI Skæring er stort set ude af nedrykningsfare da det virker usansynligt, at de kan komme i et nedrykningsspil.


Kigger man på hjemmeholdet Skive FH så kommer de ind til kampen med en af de mest overraskende sejre i hele sæsonen. De slog nemlig i mandags Lemvig-Thyborøn på udebane med hele 35-21.


Det er derfor et Skive-mandskab med selvtillid på kontoen, som der også går ind til aftenens kamp med revanche til gode efter det første møde i sæsonen imod HEI, hvor de tabte med 35-29. Skive-træner Ole Bitsch siger følgende til klubbens hjemmeside:


“Ligesom vi havde mod Lemvig, så har vi en revanche at jagte mod HEI Skæring fredag aften. De har leveret en god sæson, og fortjent ligner de at overleve i rækken. I de senere kampe har der været en smule længere imellem overraskelserne. Det er ikke nemt at komme som oprykkerhold med flere kampe i sæsonen, men vi ved bedre end de fleste hvor godt de kæmper.”


Kampen bliver fløjet op i aften kl. 20.00.


Det er dog ikke den eneste kamp i denne weekend for Skive-mandskabet. De møder nemlig på søndag det tidligere storhold HSV Hamborg på udebane i en træningskamp.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER