Oliver Jørgensen

Svensk fløj bliver i Skanderborg

Svenske Jonas Samuelsson skiftede, som resultat af HCM’s økonomiske problemer, til Skanderborg, for resten af sæsonen. De to parter har nu forlænget samarbejdet. 


26-årige Samuelsson skiftede ved juletid til Skanderborg, hvor han siden har gjort en rigtig god figur. Siden forårets første kamp, har han nettet 33 gange i 7 kampe, hvilket giver et målsnit på 4,7 mål/kamp.


Aftalen var i første omgang kun tiltænkt resten af sæsonen, men nu har parterne valgt at fortsætte samarbejdet frem til sommeren 2020.


Jonas Samuelsson siger om forlængelsen:


– Jeg er faldet godt til på holdet og trives rigtig godt i klubben og med alle de mennesker, der er omkring holdet. Samtidig ser det ud til, at vi får et rigtig spændende hold i Skanderborg i den kommende sæson, der kan være med til at kæmpe for at komme i top otte, udtaler svenskeren ifølge Århus Stiftstidende.


Samuelsson har, foruden HCM, også spillet i SønderjyskE i 2 år og har generelt godt med ligaerfaring. Han er en skarp kontraspiller og desuden god fra 7-meter.


– Det er ikke bare de spillere, der bliver hentet til, men også den trup vi allerede har i klubben. Vi har haft flere kampe i år, som vi kun har tabt med et enkelt mål og det viser, at der er noget at bygge videre på, uddyber den 26-årige fløjspiller.


Samuelsson og resten af Skanderborg-mandskabet, kæmper for at holde sig oppe i denne sæson. En opadgående formkurve, lover godt for resten af sæsonen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER