Anders Jørgensen

Interview med Mark Strandgaard op til aftenens kamp

Der er lagt op til en spændende aften i herrernes 888 Liga i aften. Der er stadigvæk massere at spille om selvom det er tæt på at være afgjort, hvem der ender i slutspillet og hvem der skal en tur i 1. division. Derudover er det stadig tæt ift. hvem der skal ud og spille de drabelige playoff kampe. Det hele starter i aften kl. 18.30, hvor de første kampe bliver spillet. Derefter er der kamp kl. 19.30 og slutteligt en kamp kl. 20.30.


Vi tog en snak med GOG spilleren Mark Strandgaard forud for kampen.


Hvad forventer du dig af kampen?


“Jeg forventer i morgen, at Midtjylland kommer med en masse unge og uprøvede kræfter, som vil gøre alt for, at vise sig frem for på det højeste niveau. Det kan skabe noget tempo i en kamp , som alle anser for være en sejr til os.”


Nu er det efterhånden besluttet hvem, der skal spille slutspil og nedrykningsspil. Hvad skal i bruge de sidste kampe til?


“Vi kan jo bruge kampene til at skaffe os 4 point som sikrer os 1 pladsen og dermed sejren i grundspillet. Især den sidste kamp ude mod Aalborg er også en perfekt sidste kamp, mod et godt hold på en svær udebane, hvor vi kan måle vores aktuelle potentiale frem mod slutspillet.”‘


Hvordan synes du i ser ud som hold – nu her hvor sæsonen snart afsluttes? 


“Jeg syntes at vores værktøjskasse er udvidet gevaldigt. Gørans og Jons skadet tvang os til, at spille lidt anderledes og give andre opstillinger mulighed og selvtillid. På den måde står vi stærkt mod slutspillet hvor Gøran og Jon igen gør deres entre og hvor vi bliver forstærket i bredden.”


Hvad har du af forventninger til dig selv de sidste kampe?


“Med henblik på de sidste kampe, så forventer min kone at føde snart, så det ikke konflikter med kampene.”


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER