Mads O. Madsen

Jan Paulsen: Det var fortjent, at Fredericia vandt

Randers HH med Jan Paulsen i spidsen var søndag eftermiddag taget en tur til Fredericia, hvor det efter de 2 x 30 minutter endte med et nederlag til randrusianerne. 


Kampen endte nemlig med en sejr til Fredericia på 26-24.


Du kan se kampen i tal HER


Kiggede man på tabellen inden kampen var det dog kun Randers-mandskabet der havde det store at spille for. De kunne nemlig med en sejr sikre sig endegyldigt adgang til kval-kampene til 888ligaen.


Fredericia ligger derimod solidt midt i tabellen og kan ikke nå at rykke ned og har for langt op til oprykningspladserne. Det var derfor et Randers-mandskab der havde alt og spille for, men det var dog bare ikke sådan det skulle gå søndag aften.


Hjemmeholdet var nemlig bedst og efter kampen var også en fattet Randers HH-træner Jan Paulsen, som sagde følgende til Randers Amtsavis:


“Det var fortjent, at Fredericia vandt. De var bedre end os i aften, men i slutfasen blev to ting meget afgørende. I en timeout med syv minutter satte vi et vip op til Frederik Skoda, hvor dommerne meget tvivlsomt dømte ham nede i feltet. Der kunne vi være kommet på uafgjort, og kort efter brændte Andreas Svoldgaard en helt fri mulighed. Vi havde ikke marginalerne til sidst, men jeg er glad for, at vi viste god moral i anden halvleg.”


Næste kamp for Randers HH er på fredag, hvor de møder Otterup på hjemmebane.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER