Esben

SønderjyskE forlænger med Alexander Hansen

Bagspilleren Alexander Hansen kom for to år siden til SønderjyskE Herrehåndbold, hvor han nu har indgået en ny to-årig aftale, som løber frem til sommeren 2020.


– Jeg er enormt glad for, at jeg skal fortsætte i SønderjyskE i de kommende sæsoner. Jeg har følt mig rigtig godt tilpas i klubben. Mest af alt grundet det stærke sammenhold, vi har blandt drengene og menneskerne omkring holdet. Det er altid en fornøjelse at spille i Broager Sparekasse Skansen, hvor fansene altid er fantastiske, siger Alexander Hansen.


Den 25-årige københavner kom til SønderjyskE fra TMS Ringsted, hvor han scorede masser af mål i 1. Division. Han er faldet godt til i Sønderjylland og har bevist, at han kan begå sig i 888ligaen. Venstrehåndede Hansen står noteret for 48 ligakampe i den lyseblå trøje og 104 mål.


– I de seneste to sæsoner har jeg lært meget, og jeg ser frem til at kunne udvikle mig yderligere og bidrage til holdet, siger han.


Cheftræner Kasper Christensen forventer også, at Alexander Hansen kan bygge yderligere på i sit spil.


– Alexander har virkelig haft en god udvikling i sine snart to sæsoner hos os. Jeg tror på, vi kan være med til at flytte Alexander endnu mere i SønderjyskE, blandt andet fordi han er utrolig nysgerrig efter at flytte sig. Derudover er Alexander også et godt match til vores trup, både socialt og fagligt, siger Kasper Christensen.


Fakta Alexander Hansen

Alder: 25 år (05.06.1992)

Højde: 186 cm

Vægt: 93 kg

Position: Højre back

Kontrakt: 2 år (30.06.2020)

Tidligere klubber: Høj Håndbold, Ajax København, TMS Ringsted


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER