Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tibor Ivanisevic: Jeg er stadig målløs

Fra Skjern Håndbold:


Tibor Ivanisevic blev dagens mand i Skjern Bank Arena, da han nærmest på egen hånd sikrede vestjyderne videre avancement i Champions League.


Vanvittig, formiddabel, historisk og sensationel.


Uanset hvilke superlativer som man tilsætter i samme sætning med navnet Tibor Ivanisevic, så er det nærmest ikke dækkende nok.


Manden med rygnummer 16 leverede en præstation søndag eftermiddag, som for altid vil være indprintet i historiebøgerne.


Shelmenko og Soraka forsøgte – det samme gjorde Pukhouski, Malansinkas og Kozakevych endda to gange – men Ivanisevic holdt stand.


Med 17 redninger i alt – heraf otte straffekastredninger fra ovenstående skytter – lukkede dagens Man of the Match buret ned, og sendte Skjern videre i Champions League.


– Jeg er stadig målløs. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal sige til det, for jeg er helt rundt på gulvet lige nu, indleder Ivanisevic og sætter ord på de mange straffekastredninger.


– Efter det femte straffekast tænkte jeg: Hvad gør jeg nu? Så skulle deres venstrefløj skyde, som aldrig har taget straffekast før – og så blev jeg en smule mere rolig. Jeg har stadig ikke fattet, hvad der lige er sket, smågriner serberen.


Tibor Ivanisevic og Skjern-mandskabet skal op mod det ungarske storhold, Telekom Veszprem, i næste runde af Champions League.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER