Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Markus Olsson: Det var frustrerende

Fra Skjern Håndbold:


Lørdagens Skjern-topscorer, Markus Olsson, var udmærket tilfreds med udgangspunktet, men savnede kvalitet i første halvleg.


Det så sort ud langt hen ad vejen, men en konstant tro på tingene – og ikke mindst en storspillende Markus Olsson – gav vestjyderne et glimrende udgangspunkt forud for returkampen næste søndag.


Skjern-topscoreren Markus Olsson havde med tre scoringer i træk midt i anden halvleg stor andel i vestjydernes flotte resultat, men svenskeren var alligevel bitter efter kampen.


– Jeg er mega irriteret over vores første halvleg, hvor vi brænder alt for meget, og laver mange tekniske fejl. Det frustrer mig, siger Markus Olsson, som sætter yderligere ord på, hvad de grønblusede fik snakket om i pausen.


– Vi følte egentlig, at vi spillede os til store chancer, men manglede bare at putte bolden i kassen. Derfor gik pausesnakken mere på at få stabiliseret vores forsvarsspil og samtidig med indstillingen om at score så mange mål overhovedet muligt i forhold til returkampen, siger Markus Olsson, der blev topscorer med otte scoringer.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER