Anders Jørgensen

Interview med Lars Mousing efter sejren mod Mors-Thy

32-22 var slutresultat, da kampen blev fløjtet af i Gråkjær Arena, da Team Tvis Holstebro havde besøg af Mors-Thy Håndbold. Men det var ikke sådan man havde forventet resultatet efter 1. halvleg, da et godt spilledes Mors-Thy mandskab var foran 13-14. Men en rigtig god 2. halvleg af Lars Mousing og hans holdkammerater, der slog gæsterne med hele 19-8 i 2. halvleg.


Vi tog en snak med Lars Mousing efter kampen.


Du nævnte målmandskampen som en vigtig faktor inden kampen, blev det afgørende?


“Ja det gjorde den i alle højeste grad. Vi vinder målmandskampen 9-4 (mener jeg) i første halvleg, og havde vi ikke gjort det havde det naturligvis ikke set så godt ud. Og hele kampen vinder vi jo duellen stort! Torbjørn står fantastisk, og forsvaret begynder at hjælpe ham meget i 2. Halvleg også, hvilket også gjorde at vi trak markant fra dem.”


Hvor synes du at i overmatcher Mors Thy?


“Jamen det er igen i forsvaret og på målmandsposten i 2. Halvleg, der står det knivskarpt. Og så er der mange der udover dette spiller en god angrebskamp.”


I vinder med 10 mål. Var det sigende for kampen, eller hvad synes du?


“Ikke hvis man ser over hele kampen, men jeg synes klar at vi, med det spil vi præstere i begge ender i 2. Halvleg, var udslagsgivende for at vi skulle vinde kampen. 10 mål var måske også fordi mors godt kunne se hvilken vej kampen gik.”


Hvordan ser du chancerne for resten af sæsonen?


“Det ser jo allerede nu fornuftigt ud ift en god placering i grundspillet, og så kan alt jo ske i slutspillet, som man har set så mange gange før. Så vi arbejder allerede nu på at bygge os op til de kampe der venter os der. Men jeg synes overordnet at det ser lovende ud.”


TTH’s næste kamp i 888 Ligaen er på udebane mod Skanderborg.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER