Anders Jørgensen

Interview med Buster Juul

Der var lagt op til en stor aften i Jutlander Bank Arena, da Skjern kom på besøg. Men Aalborg Håndbold formåede ikke at hente to point på trods af en god start, der resulterede i en pauseføring på 15-12. 


Men en 2. halvleg, der var under niveau, betød at Aalborg Håndbold måtte se sig slået med 25-27 til førerholdet fra Skjern. Vi tog en snak med Buster Juul efter kampen.


Hvad synes gør du udfaldet i kampen mod Skjern?


“Udfaldet bliver gjort i den sidste periode af 2. Halvleg hvor vi både angrebsmæssigt og forsvarsmæssigt slet ikke rammer niveau. Vi spiller for langsomt, for ikke løbet tilstrækkeligt og brænder nogle dumme afslutninger.”


Hvordan ser du jeres chancer i resten af sæsonen?


“Vi har stadigvæk fine chancer. Vi har selv ambitioner om at ende i top 4 for at kunne tage point med over i slutspillet, hvor det hele skal afgøres.”


Led selvtilliden et knæk efter nederlaget?


“Jeg vil ikke sige selvtilliden led et knæk, men en brat konstatering af, at vi ikke er skarpe nok når tingene er sat på spidsen. Det ligner os desværre for godt i den her sæson, men er stadigvæk noget vi arbejder med.”


Det virker egentligt som om at i har styr på Skjern i store dele af kampen, men hvorfor går det galt til sidst?


“Vi får ikke vores lette kontramål. Derudover har de for nemt ved at score mål i den afgørende fase af 2. Halvleg. Det gør vi slider meget for at score, og vi ikke har succes ved deres 7 mod 6 spil.”


Aalborgs næste kamp i 888 Ligaen er på udebane mod Ribe-Esbjerg. Men inden da, skal nordjyderne en tur til Celje og spille Champions League.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER