Skjerns imponerende sejrstime blev brudt

Fra Skjern Håndbold:

Skjern-mandskabets suveræne ubesejrede stime fik sin ende i Kharkiv. Men håbet om videre avancement lever fortsat efter lørdagens opgør.

To mål.

Det er hvad Skjern Håndbold skal indhente, når der på lørdag fløjtes op til returkamp i Skjern Bank Arena.

Her til aften blev vestjyderne besejret af de ukrainske mestre fra Motor Zaporyzhe med 32-30.

Ærgerlig uskarp begyndelse

Skjern-mandskabet leverede en ihærdig indsats efter nervøsiteten blev kastet af sig, men manglende kvalitet i afslutningerne i kampens indledning gjorde, at de grønblusede hang efter.

Efter 23 minutters spil var hjemmeholdet i front med fire, og det tog Ole Nørgaard konsekvensen af. Emil Nielsen blev pillet ud, når gæsterne angreb – og det gav ro

En-mandshæren Olsson

Et stolpeskud ved stillingen 20-14 kunne i tilfælde af mål have knækket vestjyderne, men afbrænderen var derimod kickstarten til et imponerende show af Markus Olsson.

Tre kasser i træk fra Olssons højrehånd bragte Skjern tilbage i opgøret – og der hang de ved.

Effektiviteten i afslutningerne steg markant efter pausen med blandt andet Kasper Søndergaard og Bjarte Myrhol i hovedrollerne.

Skjern-mandskabet var næsten nede i sækken, men kæmpede sig tilbage, og hentede et flot udgangspunkt med hjem til Vestjylland.

Motor Zaporoyzhye vandt 32-30.