Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Anders Jørgensen

Interview med Mark Strangaard op til Skanderborg kampen

Den hurtig højre fløj, Mark Strandgaard, og hans holdkammerater fra GOG tager i dag imod bundholdet fra Skanderborg. En kamp, hvor fynboerne uden tvivl er store favoritter og alt andet lige, bør nappe det to point. 


Dertil skal tilføjes, at GOG har slået Skanderborg Håndbold i deres seneste 5 indbyrdes opgør. Vi snakkede med den hurtige højre fløj , Mark Strandgaard, fra GOG inden kampen.


Hvad forventer du dig af kampen?


“Jeg tror kampen bliver med fuld fart. Trods Skanderborgs decimeret mandskab, vil de nok stadig løbe med bolden. Derudover tror jeg på at vi med vores bredde kan opretholde kvalitet og tempo igennem 60min.”


Hvor ser du jeres styrker og svagheder ift. Skanderborg?


“Styrken hos os, i kampen mod Skanderborg er nok vores kontra. Statistisk set er vi i toppen af ligaen når det gælder netop kontra. Omvendt er Skanderborg i bunden når det kommer til returløb. Det er klaret en faktor som vi skal angribe. Som vi iøvrigt altid forsøger at gøre. Når det er sagt er statistik en ting, kampens nerve en anden.”


I er ret store favoritter, hvordan skal i håndter? Skal i ændre på jeres spil?


“Igennem sæsonen har vi med vores koncept bragt os op i blandt toppen af ligaen. Derfor virker det naturligt at vi forsætter med det, som har ført os så langt. Vi har mange kvaliteter i truppen, alle mand bliver bragt i spil og på den måde er det med til ligge en favoritværdighed over til os.”


Hvad har du af forventninger til dit eget spil?


“Jeg forventer at bringe noget fart ind i kampen som vanligt. Jeg vil gøre alt for, at vi i 60 min. har det drive der skal til og er fokuseret på opgaven. Vi må egentlig ikke stille os for tilfredse mod nogen hold især ikke Skanderborg som Eks. på udebane har været tæt på mod skjern. Jeg vil gøre mit til at vi som hold ikke tillader det.”


Kampen starter kl. 16.00.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER