Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Ny portion VM-billetter sættes til salg 1. marts.

Fra Dansk Håndbold Forbund:


Torsdag d. 1. marts kl. 10.00 sættes ca. 2.000 billetter til herrernes VM i 2019 til salg fordelt på Danmarks åbningskamp i København samt indledende runde, mellemrunden og VM-finalen i Herning.



I december måned blev en mindre portion billetter sat til salg til det kommende herre-VM i Danmark og Tyskland. Billetterne til Danmarks åbningskamp i Royal Arena og finalen i Jyske Bank Boxen blev revet væk. Torsdag d. 1. marts kl. 10.00 kommer en ny portion billetter til salg til blandt andet de to ovennævnte kampe. Så det er med at sidde klar foran computeren, hvis man vil opleve Danmarks åbningskamp d. 10. januar 2019, der samtidig bliver den første håndboldkamp i Royal Arena nogensinde, eller hvis man ønsker at se VM-finalen i Jyske Bank Boxen d. 27. januar.


På samme gang bliver der åbnet op for en portion billetter til de øvrige kampe i både Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Der sættes ca. 1.000 billetter til salg til Danmarks åbningskamp i København, mens der stadig er ledige billetter til de øvrige kampe i Royal Arena fra december måneds forsalg. I Jyske Bank Boxen sættes ligeledes ca. 1.000 billetter til salg, der fordeles over indledende runde, mellemrunden og selve VM-finalen.


Når der i juni 2018 er trukket lod om puljerne, vil en større portion billetter komme i salg. Herefter vil Tyskland og Danmark tage stilling til, om det også skal være muligt at købe billetter til enkeltstående kampe.


Billetsalget starter torsdag d. 1. marts kl. 10.00 hos Ticketmaster.


Om spillestederne

Når VM til januar bliver spillet i Danmark og Tyskland, vil man kunne opleve herrehåndbold i verdensklasse seks forskellige steder: I Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, spiller gruppe C i Jyske Bank Boxen i Herning (15.000 tilskuere) og gruppe D i Royal Arena i København (13.500). I Tyskland spiller gruppe A i Mercedes-Benz Arena i Berlin (14.800) og gruppe B i Olympiahalle i München (12.000). Semifinalerne bliver spillet i Barclaycard Arena i Hamborg (13.300), mens de to mellemrunder afvikles i LANXESS Arena i Køln (19.250) og Jyske Bank Boxen (15.000). Sidstnævnte lægger også gulv til finalen og bronzekampen.


Du kan læse mere om VM og spillestederne på den officielle VM-side www.handball19.com


















Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER