Jonas Skjøth

Morten Holmen: Havde tippet Stoholm til top 6

Frederikshavn skal i weekenden forsøge at fortsætte point høsten.


Frederikshavns 1. divisions herre virker til at have vendt skuden efter julepausen. Således er det blevet til tre point i de sidste to kampe og i weekenden skal de forsøge at fortsætte den flotte stime. Her kommer Stoholm på besøg i et vaske ægte bundopgør, der kan vise sig at blive afgørende i forhold til den direkte nedrykning. Frederikshavn vandt før jul opgøret mod Stoholm i en dengang tæt affære og derfor er det også et Frederikshavn hold der går ind til opgaven med den dybeste respekt for deres modstander. Hbold har haft en snak med træner Morten holmen der siger følgende som optakt til kampen:


“Jeg havde fra starten tippet Stoholm til at være med i top 6 med det materiale de lagde ud med. Nu ser det ud som om de har fundet melodien, da de i sidste runde slog topholdet TMS. Bare det borger jo for kvalitet. Nuvel, så skal kampen spilles og vi har bestemt ikke tænkt os at ligge os ned på forhånd. Kampen på lørdag er med meget på spil, hvor det ikke nødvendigvis er det på papiret bedste hold som vinder sådan kampe. Derimod er det oftes dem som kommer mest vilje og fight, som trækker det længeste strå. Heldigvis er det netop de to ting vi gerne vil stå for her i Frederikshavn herre håndbold, så vi skal ikke ud og opfinde den “dybe tallerken” fordi det er Stoholm som står på den aden bane halvdel. Vi griber dem an på nøjagtig samme måde som vi har gjort i de sidste 2 kampe og så må vi se om ikke det er nok til og give dem en hårdt fight om de to point. Ja og så håber jeg naturligvis folk i og omkring Frederikshavn, møder op i idrætshallen på lørdag. Vi får brug for alt den støtte vi overhovedet kan få.”


Kampen fløjtes op kl 14. 30 i Arena nord. Inden kampen er Frederikshavn placeret som nr. 12 med 11 point, mens Stoholm følger lige efter med en plads som nr 13, med 9 point. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp i herrenes 1. division.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER