Bjarne

Aalborg-back efter nederlag: Det har været symptomatisk for os i den her sæson

De forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold kunne heller ikke sætte en kæp i hjulet på topholdet fra Skjern Håndbold, som var på besøg i onsdagens kamp.

I Jutlander Bank Arena i Aalborg vandt de grønblusede vestjyder med 27-25 efter at have været bagud med 12-15 ved pausen.

Se kampen i tal HER

Som cifrene antyder var det ellers hjemmeholdet, som havde bedst styr på kampen i starten, og her var de endda foran med fem mål på et tidspunkt.

Dog kom Skjern-mandskabet stille og roligt tilbage i kampen ikke mindst takket være en velspillende Emil Nielsen i Skjern-målet-

Aalborg-spilleren, Martin Larsen, var ærgerlig over nederlaget og savner især noget skarphed. Han siger følgende til Nordjyske Stiftstidende:

“Vi er ikke skarpe nok, når kampen bliver tæt, og det har desværre været en smule symptomatisk for os i den her sæson. Vi har en stor mulighed i anden halvleg, hvor vi er foran med to mål og er i overtal, men vi udnytter det ikke, og så ender vi med at tabe”

Næste opgave for Aalborg Håndbold er i morgen, hvor de spiller en vigtig kamp i Champions League mod Celje.