Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Tobias Ellebæk: En skuffelse

Det var en gentagelse af sidste sæsons DM-finale, da Aalborg Håndbold krydsede klinger med Skjern Håndbold i gårsdagens kamp.

I Jutlander Bank Arena i Aalborg var det dog denne gang de grønblusede vestjyder, som kunne strække sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 27-25 (12-15).

Se kampen i tal HER

Aalborgenserne spillede en flot første halvleg og var på et tidspunkt foran med fem mål, men i de sidste 30 minutter mistede nordjyderne momentum og havde samtidig svært ved at passere den velspillende Skjern-keeper Emil Nielsen.

” Der er ikke nok tempo på, og vi får ikke spillet os til de store chancer. Og når vi endelig gør, så tager Emil dem. Så det er da en skuffelse”, siger Aalborg-spilleren, Tobias Ellebæk, til Nordjyske Stiftstidende.

Aalborg Håndbold ligger efter kampen på femtepladsen i 888ligaen med 22 point, mens Skjern Håndbold er på førstepladsen med 35 point. Vestjyderne har dog spillet en kamp mere.