Bjarne

TTH Holstebro forlænger med fløjduo

Pressemeddelelse fra TTH Holstebro:


TTH Holstebro og de to venstrefløje Emilie Bastrup Bertelsen og Sarah Stougaard forlænger samarbejdet, så det gælder for yderligere henholdsvis to og en sæson.


TTH-cheftræner Pether Krautmeyer er glad for forlængelsen med de to talentfulde fløjspillere.


– Fælles for dem begge er, at de hele tiden udvikler sig og bevæger sig i den rigtige retning. Der er tale om to unge spillere, der vil det her – og samtidig står vi med to spillere, der er meget forskellige i deres spillestil. Det giver et godt mix, siger Krautmeyer og tilføjer:


– Vi kommer til at skifte en del ud i truppen i næste sæson, så det er godt, at der trods alt er en del kontinuitet i truppen.


21-årige Emilie Bastrup Bertelsen fortæller, at hun har valgt at blive i den hvide trøje i to år mere, fordi hun føler, at TTH er det rette sted for hende at fortsætte sin udvikling.


– Jeg sad på grund af en grim skade bag bænken hele sidste år. Derfor har jeg naturligvis brug for at spille en masse og ikke mindst være i et godt træningsmiljø. Det føler jeg, at jeg kan få opfyldt i TTH, siger hun og fortsætter:


– Næste sæson starter vi lidt fra scratch igen, og det bliver et helt nyt ungt hold, som lige skal finde ud af hinanden og ramme hinanden på banen. Men jeg synes, at det er et sindssygt fedt projekt og tror på, at det kan være med til at udvikle mig både som spiller og ikke mindst som den person jeg er. Så jeg er helt sikker på, at TTH er det rette sted for mig at være.


Sarah Stougaards tanker flugter meget godt med fløjkollegaens ditto.


– Jeg har valgt at forlænge med TTH, da jeg føler, at denne sæson har været god og lærerig for mig. Der er et godt træningsmiljø, og vi har et trænerteam, som er rigtig dygtige og giver plads til udvikling. Derudover er jeg blevet rigtig glad for TTH som klub og er faldet godt til i byen, lyder det fra 20-årige Sarah Stougaard.


 


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER