Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Bjarne

Champions League-vicemestre fritstiller alle internationale profiler

Det har rygtedes gennem det sidste stykke tid, men torsdag kunne præsidenten for det makedonske storhold ŽRK Vardar, Gordana Naceva, offentliggøre, at holdet efter indeværende sæson fritstiller samtlige af deres store profiler.


Vardar har taget medaljer i Champions League de sidste fire år i træk, og som det eneste hold der endnu ikke har tabt en kamp i dette års udgave af verdens ypperste klubturnering, tyder meget på, at de er godt på vej til at gentage succesen i år også.


Men efter denne sæson er de tider efter alt at dømme slut. Vardar fritstiller nemlig ved sæsonens udgang alle deres internationale stjerner. I fremtiden vil klubben udelukkende fokusere på spillerudvikling af unge, makedonske spillere. Det skriver Ekipa.mk.


Klubben vil komme til at spille med spillere fra egen fabrik, unge håndboldspillere fra Vardars skoler. Vi planlægger at arbejde med dem for på længere sigt for at indfri en ambition om, at de kan blive en del af det makedonske landshold ved EM i 2022,” udtaler Naceva.


Derudover understreger hun, at det stadig er klubbens altoverskyggende mål at vinde Champions League i år.


Vardars internationale profiler tæller bl.a. Jovanka Radičević, Dragana Cvijić, Andrea Penezić, Polina Kuznetsova, Andrea Lekić samt verdensmestrene Amandine Leynaud og Alexandra Lacrabère. I alt har klubben 13 internationale spillere på holdkortet denne sæson.


Cvijić er rygtet til både Györ og București, og Lacrabère er allerede blevet præsenteret i franske Fleury Loiret HB. Derudover tyder meget på, at Penezić indstiller karrieren efter denne sæson.


ŽRK Vardar vandt lørdag en komfortabel sejr over Budućnost med 31-24. Efter 7 kampe har de tilkæmpet sig 14 ud af 14 mulige point. Vardars næste kamp i Champions League bliver på udebane mod Metz den 24. februar.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER