Mads O. Madsen

Aalborg Håndbold slår Randers HH i træningskamp

Aalborg Håndbold mødte mandag aften Randers HH fra 1.division i en træningskamp. Kampen endte med en sejr til Aalborg Håndbold på 31-30. 


Du kan se kampen i tal HER


De to mandskaber tørnede mandag sammen i en kamp, som fra Aalborgs synspunkt var plaget af at de lige skulle finde ind i kamprytmen igen. Det var nemlig deres første træningskamp efter julepausen og landsholdspausen.


Det var efter kampen også en fint tilfreds Aalborg direktør Jan Larsen. Han siger følgende til nordjyske.dk:


“Det var en fin træningskamp, men man kunne godt se, at vi lige skal i gang efter vinterpausen. De scorede for mange mål, men der var også fornuftige takter i vores angreb.”


Aalborg måtte til træningskampen undvære flere af deres store profiler. Patrick Wiesmach, Simon Hald, Jesper Meinby, Sebastian Barthold, Arnor Atlason og Janus Smarason var alle sammen ukampdygtige til kampen af forskellige årsager.


Aalborg Håndbold går en hård tid i møde hvor de godt med fremme i 888 ligaen og de er samtidig også med i pokalturneringens final 4 hvor de møder GOG i semifinalen. Den sidste turnering som har deltagelse af Aalborg Håndbold er den fineste turnering af dem alle – Nemlig Champions League.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER