Patrick Andersen

Færøsk fløj forlænger med TMS Ringsted

Fra TMS Ringsted:


TMS Ringsted har et velfungerende højrefløjpar i Anders Møller og Nicklas Selvig, og det fortsætter minimum endnu en sæson. Nicklas har nemlig forlænget samarbejdet i to sæsoner mere, således vi har papir på hinanden til sommeren 2020. Anders Møller skrev i sidste måned under på en kontrakt for næste sæson også.


Nicklas kom til TMS Ringsted til opstarten af forrige sæson som et lidt ubeskrevet blad, idet han havde spillet håndbold i nogle sæsoner på Færøerne, men han har virkelig vist sin klasse med godt forsvarsarsarbejde, hurtige kontraer og fine afslutninger i det stationær angrebsspil. Sammen med Anders Møller dækker han højrefløjen godt af, også hvis det skulle gå hen og blive Liga.


Nicklas Selvig glæder sig over den nye aftale:


– Jeg har været rigtig glad for mine første 1½ sæson i TMS Ringsted, der er et super godt træningsmiljø, og Christian er en super god og motiverende træner. I perioden i TMS Ringsted har jeg ligeledes spillet mig på det færøske landshold, der har givet nogle spændende oplevelser. Dertil har jeg været rigtig glad for, at en af klubbens samarbejdspartnere, nemlig Midtsjælland Byggeservice, har kunnet tilbyde mig et job, så tingene hænger rigtig godt sammen for mig, også udenfor banen.


Cheftræner Christian Dalmose er glad for, at der blev skrevet under med det lettere ubeskrevede blad fra øen i Nordatlanten:


– Selvom vi ikke rigtig kendte Selvig, har han vist sig at have nogle gode kvaliteter. Han træner godt, retter godt ind efter det taktiske oplæg og danner et super team sammen med Anders Møller på højre fløj.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER