Mads O. Madsen

Medie: Ribe-Esbjerg har fundet deres træner

Ifølge Jydskevestkystens oplysninger har Ribe-Esbjerg fundet ud af hvem deres nye træner skal være.


Det drejer sig nemlig om den tidligere AG-København og FCK-træner Magnus Andersson, som der ifølge avisens oplysninger er enige med Ribe-Esbjerg om en kontrakt.


Det er dog ikke alle parter der lige pt. er enige omkring, at Magnus Andersson skal være den nye Ribe-Esbjerg træner. Det skulle nemlig ifølge avisens oplysninger være Anderssons tidligere klub Frisch Auf Göppingen der blokerer for det forestående skifte.


Magnus Andersson blev tidligere på året fyret i den tyske klub, selvom han havde en kontrakt indtil næste sommer. Der kunne derfor være nogle økonomiske ting der går ind og blokerer skiftet, men ifølge avisens oplysninger skulle det ikke være tilfældet. Det skulle nemlig lige pt. være ukendte årsager der gør sådan, at de ikke kan nå helt i mål med den svenske træner.


Sune Agerschou der lige pt. er cheftræner og sportschef vil ikke bekræfte, at Magnus Andersson bliver ny træner. Han vil dog gerne bekræfte, at de arbejder alt hvad de kan for, at finde en ny træner.


“Jeg vil ikke sætte noget navn på vores nye træner, jeg kan bare sige, at vi arbejder stenhårdt på at få det på plads, og først når vi har en underskrift, melder vi noget ud” siger Agerschou til Jydskevestkysten.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER