Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Bekræftet: Sterbik skifter til Veszprem

Den store målmand har nu fået sin fremtid på plads. Han skifter nemlig til den ungarske storklub Veszprem fra næste sæson af og frem til sommeren 2020. 


Som det kom frem tidligere blev Arpad Sterbik rygtet til Veszprem, hvilket nu er blevet til en handel. Dette kan du læse mere om HER


Den 2 meter høje målmand har tidligere spillet i Veszprem og han ser frem til gensynet med sin tidligere klub.


“Jeg kommer altid til Veszprem med glæde og bruger ofte min fritid der. Jeg har mange venner og bekendte fra min tid som Veszprem-spiller. Jeg føler mig hjemme i Veszprem og derfor jeg elsker at komme i arenaen” siger han til klubbens hjemmeside


Den 38-årige målmand ser frem til gensynet med de entusiastiske fans og den opbakning som de har givet ham igennem hans karriere.


“Fansne tager altid godt imod mig. Jeg havde resultater der var negative og positive der, men fansne bakkede mig altid op uanset hvad. Jeg elskede det eftersom at det indebar at de elskede og hædrede mig” siger han til klubbens hjemmeside.


Arpad Sterbik har i sin karriere blandt andet vundet ungarske mesterskaber, spanske mesterskaber, Champions League titler, kåring som verdens bedste i 2005 samt meget andet i hans utrolig imponerende karriere.


 


 


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER