Mads O. Madsen

Polsk landsholdsmålmand forlænger med Lemgo

Piotr Wyszomirski der til dagligt spiller i den tyske Bundesliga for Lemgo har forlænget sin kontrakt med den tidligere tyske storklub til 2020.


Den polske målmand kom inden sidste sæson fra den ungarske klub Pick Szeged og har været en markant profil på Lemgo mandskabet siden sin ankomst. Dette er noget manager Jörg Zereike er glad for.


“Denne sæson og lige så meget den sidste sæson har vist hvor vigtig Piotr er for vores hold. Han er samtidig også gået hen og blevet match afgørende for os” siger Jörg Zereike til handball-world.news


Piotr Wyszomirski er også selv utrolig glad for, at have forlænget sin aftale med klubben. En klub som han er faldet utrolig godt til i.


“Jeg er utrolig glad for, at forlænge min kontrakt med Lemgo. Moralen på holdet er rigtig god og jeg håber, at vi kan nå en masse sammen i fremtiden. Min familie og jeg er glade hvilket også er utrolig vigtigt for mig” siger den polske målmand til handball-world.news


Piotr Wyszomirski og resten af Lemgo mandskabet ligger på en 9.plads, inden de på torsdag møder Hannover-Burgdorf på hjemmebane.


 


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER