Mads O. Madsen

København Håndbold med underskud for 2016/2017 sæsonen

Pressemeddelelse fra København Håndbold: 


København Håndbold A/S kommer ud med et underskud på 4.9 mio. kr. for regnskabsåret 2016/2017, hvilket bestyrelsesformand Brian Mollerup betegner som ikke tilfredsstillende, men dog med lyspunkter.


En flot sæson, der sendte klubbens første medaljer til Hovedstaden, var med til at øge de kommercielle indtægter, og derfor viser København Håndbolds regnskab også en indtægtsfremgang på 800.000 kr. for 2016/2017, mens regnskabet giver et underskud på 4.9 mio. kr.


– Vi lavede forrige sommer en 2021-plan, hvor der fra vores ejer blev investeret yderligere i at lægge flere lag på København Håndbolds sportslige setup. Til trods for, at vi har lagt flere lag på, så har vi lavet et mindre underskud end sidste år og hævet vores indtægter med en lille million, og det glæder vi os over, selv om vi må betegne regnskabet som ikke tilfredsstillende, siger bestyrelsesformand Brian Mollerup, der forklarer, at København Håndbold forsat har kurs langs den strategi, der er lagt.


– Opbakningen fra vores ejer, Kim Mikkelsen, er stor. Stor til 2021-planen, til bestyrelsen, direktøren og medarbejderne i klubben, og derfor har vi forsat snuden i sporet og investerer step by step, men dameligaen har ændret sig, og der er mange, der har oprustet i ind- og udland, så der skal kapital til at blive blandt de bedste i Europa, og det er vores opgave at sikre, at vi bliver ved at forbedre økonomien, understreger han og slutter:


– De stærkt forbedrede sportslige resultater, den øgede eksponering af og kendskabsgraden til København Håndbold vil langsomt men sikkert øge de kommercielle indtægter, men vi ved, det kræver hårdt arbejde, for konkurrencen om sponsorkronerne er intens i Hovedstaden.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER