Ida Pinholt

Fredrik Schilling: vi går efter at vinde

Det startede vældig godt ud for Århus Håndbold i denne sæson, men sidenhen er det gået ned ad bakke. Svingende præstationer har præget århusianernes spil og på det seneste svingende præstationer i den forkerte retning. Tabte kampe til TTH Holstebro og GOG har sendt Århus Håndbold et stykke ned ad rækken, og derfor er der også to vigtige point på spil for holdet, når de møder Aalborg på udebane.


Troen på sejr er dog stadig til stede på holdet, og venstrefløjen Fredrik Schilling mener bestemt ikke sejren er givet væk på forhånd. Men det er dog et niveau, der skal være mere lig starten af sæsonen end hvad det er nu, hvis sejr skal blive en realitet.


”Det er klart, vi håber at kunne tage to point med hjem, selvom det ikke er det nemmeste sted at skulle op og tage point. Vi går efter at vinde, og det synes jeg også, vi kan, hvis vi rammer det niveau, vi har vist i starten af sæsonen. Så er jeg sikker på, at vi godt kan spille med, når kampen skal afgøres til sidst.” fortæller han til klubbens hjemmeside.


Kampen spilles i Jutlander Bank Arena kl. 18.30


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER