Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Wiesmach ude i længere periode

Patrick Wiesmach der har været utrolig træfsikker på højre fløj må sidde ude det næste stykke tid.


Wiesmach pådrog sig i sidste ligakamp mod TTH Holstebro en skade i en knogle i sin højre skulder. Denne skade er der nu kommet et svar på og det betyder heldigvis for Wiesmach, at han undgår en operation. Netop dette er noget højrefløjen ser positivt på.


“Det er positivt i forhold til, hvad jeg først frygtede, men det er ærgerligt, fordi det kommer til at tage noget tid, og det er svært at spå om, hvor lang tid det kommer til at tage” siger han til Nordjyske.dk


Wiesmach måtte på grund af denne skade se til fra sidelinjen i weekendens tætte opgør mod det polske storhold Kielce. Netop dette er noget som er hårdt for den målglade højrefløj.


“Det er ekstra ærgerligt at se holdet tabe, når jeg ikke kan bidrage. Havde vi vundet to kampe, så havde det stadig været frustrerende at være ude, men det havde været godt for holdet at vinde kampe, for det er sådan set det, vi er her for og det, vi synes, er sjovest” siger han til Nordjyske.dk


Wiesmach må derfor også sidde ude når Aalborg møder Århus Håndbold på onsdag i 888 ligaen. Skaden forventes nemlig og holde ham ude nogle ugers tid og måske også længere end dette.


 


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER