Oliver Jørgensen

Norsk talent kan misse EM med skade

Det vælter ind med skader i øjeblikket, hos flere internationale profiler, der kan risikere at misse EM-slutrunden i januar. Nu kan Norge risikere at skulle undvære en af holdets helt unge profiler. 


Jure Dolenec, Ludovic Fabregas, Philipp Weber og Zika Mlakar. Det er bare en lille håndfuld af de profiler, der i den seneste tid, har måtte sætte sig på sidelinjen med skader. Alle er de tvivlsomme til den foranstående EM-slutrunde Kroatien i januar.


Nu kan Norge også vise sig at blive ramt. I hvert fald måtte stortalentet Magnus Rød udgå fra kampen imod Hüttenberg med en håndskade. Mediet Flensburg Avis skriver at skaden kræver en operation og omkring 8 ugers pause. Dermed er EM-slutrunden i fare for den 20-årige højreback.


Magnus Rød har ellers modtaget stor tillid fra den norske landstræner Christian Berge, der både havde ham med ved seneste slutrunde, men også synes at ville have ham med til Kroatien i januar. I hvert fald var han en del af Golden League-truppen i oktober.


Skulle Magnus Rød ikke blive klar til EM, så er Norge ganske pænt besat på positionen. De råder over både Kent-Robin Tønnesen og Eivind Tangen der begge også var udtaget til Golden League. Derudover har de i Rhein-Neckar-spilleren Harald Reinkind en solid erstatning for Magnus Rød.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER