Patrick Andersen

FCM skifter navn og logo til næste sæson

Pressemeddelelse fra FCM Håndbold


Nyt navn, nyt logo, hedens farve og seks store spilleraftaler. Det er blot nogle af overskrifterne i den store midtjyske håndboldsatsning – Herning-Ikast Håndbold – funderet af 25 lokale investorer.


Fra næste sæson skifter FCM Håndbold navn til Herning-Ikast Håndbold. En lokal investorgruppe bestående af 25 personer, virksomheder og selskaber, fortrinsvist fra Herning Ikast, har overtaget ejerskabet og driften af klubben. Grundstenene for fremtidens damehåndbold i Midtjylland er allerede på plads.


Vi er lykkedes med et bredt ejerskab, både geografisk og med antallet af skuldre, således vi kan tale om et lokalt ejerskab fra Herning Ikast og omegn, der til sammen har skudt syv millioner i det nye selskab. Det er en proces, der er forløbet over et halvt år, og som nu er mundet ud i et bredt og forankret kapitalgrundlag. Tilliden fra investorernes side er vi meget ydmyge og taknemmelige for, siger bestyrelsesformand Lars Gantzel Pedersen og tilføjer.


Omkring 40 procent af vores sponsorunderlag og 30 procent af vores tilskuere kommer fra Herning Kommune. Herning en vigtig muskel at udbygge samarbejdet med, hvilket det nye klubnavn også illustrerer.


Nyt udtryk, velkendt base


Powerful, vild og voldsom i kamp, lynhurtig og lader sig ikke tæmme. Sådan lyder beskrivelsen af en enhjørning, og således er tankerne bag det nye logo for Herning-Ikast Håndbold. Logoet og maskotten er en enhjørning, der kombinerer det feminine med et kraftfuldt udtryk. Desuden bliver det lyngfarven – hedens farve – der fortsat skal pryde spillerdragterne.


Basen for Herning-Ikast Håndbold forbliver IBF Arena i Sportscenter Ikast-Brande, der rummer op til 2.800 tilskuere. Dog vil enkelte kampe i sæsonen løbe af stablen i andre haller i Herning Kommune.


– IBF Arena i Sportscenter Ikast-Brande råder over nogle af Danmarks allerbedste faciliteter. Det daglige setup og talentsamarbejdet med Sport Campus Ikast-Brande er helt unikt. Desuden er vi parate til at udvide samarbejdet længere ud i Herning Kommune, hvor vi er i positiv dialog med MCH omkring afvikling af kampe og moderklubben Herning FH om en udvidelse af samarbejdet, siger Jakob Mølgaard Christensen.


Endeligt har Herning-Ikast Håndbold en ambition om at være de førende indenfor CSR, fortæller FCM-direktøren.


– Herning-Ikast Håndbold skal firstmover indenfor CSR. Vi har allerede nogle spillere, som arbejder i virksomheder hos vores sponsorer. Det er fantastiske matchninger, som vi ønsker at udvide fremadrettet til fordel for såvel virksomheder, klub og spillere, da vi tror på, at hele mennesker skaber de bedste resultater, lyder det fra Jakob Mølgaard Christensen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER