Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Skjern-fløj: Nordmænd har ingen muligheder for point i Skjern Bank Arena

Fra Skjern Håndbold:


Bjarke Christensen beretter om et Skjern-mandskab med stor selvtillid, og om et norsk hold, som får problemer på søndag, hvis vestjyderne spiller op til samme niveau, som tilfældet var i første halvleg. 


Et klassisk udtryk i sportens verden lyder på, at sejre avler sejre – og det er akkurat det, som gør sig gældende i Skjern Håndbold i øjeblikket.


Torsdag aften hev Skjern-mandskabet den femte sejr hjem i træk, og derfor er selvtilliden og troen på egne evner stor i Skjern-lejren, beretter Bjarke Christensen.


– Det var en vigtig sejr for selvforståelsen. Alle spillere sprudlede i første halvleg, hvor vi scorede efter behag, og stort set ikke lavede tekniske fejl.


– Efter pausen smed vi adskillige bolde i hænderne på dem, som de omsatte til lette kontrascoringer, men alligevel var sejren ikke reelt i fare. Kampen var under kontrol, og vi strammede nettet, da det var nødvendigt, siger Bjarke Christensen, der går benhårdt efter sejr nummer seks i træk på søndag:


– Elverum spiller for deres sidste chance i gruppen, men kommer vi med det, vi kan, og det vi leverede i første halvleg torsdag aften, så har de ingen muligheder for point i Skjern Bank Arena, siger Bjarke Christensen, som spillede en god kamp på venstrefløjen torsdag aften.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER