Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK laver lange aftaler med to af klubbens egne talenter

Pressemeddelelse fra Randers HK:


Både Camilla Degn og Josefine Dragenberg, som begge kommer fra klubbens ungdomsrækker bliver i klubben frem til 2021. Begge spillere er i denne sæson trådt ud af anonymitetens skygge via deres gode præstationer på banen.


”Begge spilleres vej til en fast plads på ligaholdet, er et studie værd for alle unge håndboldspillere. Begge har de spillet flere positioner, haft en sæson med primær plads på bænken mens de har knoklet til træning, for så at slå til i denne sæson, da de fik chancen,” siger cheftræner Niels Agesen.


”Josefine Dragenberg er i Randers HK blevet omskolet fra bag- til stregspiller, og er kontinuerligt vokset med de udfordringer hun er blevet stillet. I denne sæson har hun med stor autoritet været en sikker bestanddel af midterforsvaret,” siger Niels Agesen og fortsætter, Josefine kan flytte sig meget endnu, især angrebsmæssigt og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet, så vi kan indfri vores fælles mål, ” slutter han.


Josefine: ”Jeg havde egentlig ikke forventet, at jeg skulle være en del af de nye kontraktforhandlinger, da jeg i forvejen havde kontrakt til 2019. Men jeg er utroligt glad for og stolt over, at Randers HK allerede nu ønskede at forlænge min kontrakt til 2021. Det var ikke svært at sige ja, da jeg virkelig brænder for projektet i Randers og samtidig tror på, at Niels er god for min personlige udvikling”, slutter hun.


”Camilla Degn er håndboldens grimme ælling. Hun spillede højre fløj på U16 2. Og den position var den primære frem til for 2 år siden. I denne sæson er det blevet til en fast plads på venstre fløjen. Her har Camilla i den grad grebet chancen, og udviklet sig i takt hermed. Hendes fysiske forudsætninger er gode og hun har på rekordtid løftet sit tekniske niveau. Forvandlingen er ikke total, men vi vil arbejde ihærdigt sammen med Camilla for at fuldende den. Jeg er selvsagt utrolig glad for, at Camilla spiller i blåt de næste 3 sæsoner” siger Niels Agesen.


Camilla: ”Jeg glæder mig til fortsat at spille i Randers HK, hvor jeg ser frem til endnu mere ansvar i rollen som 1. valg på venstre fløj. Jeg håber, at kunne udvikle mig endnu mere i de kommende sæsoner, og bygge yderligere lag på mit spil,” slutter Camilla.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER