Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Randers HK henter norsk Tertnes-topscorer til klubben

Pressemeddelelse fra Randers HK:


Det bliver den 24-årige Celine Sivertsen fra Tertnes, der skal danne duo med Camilla Dalby på højre back.


Celine er for de fleste nok et ubeskrevet blad. Hun har ikke taget den typiske vej til toppen af eliteserien.  Fra 1. Division kom hun til Tertnes, hvor hun til at begynde med stod i skyggen af Stine Skogrand. Siden sidste sæson har hun taget store skridt og er i skrivende stund med 8 kampe, sit holds topscorer med 44 Mål.


Cheftræner i Randers HK, Niels Agesen, udtaler: ”Celine skal som alle andre have tid til at vænne sig til den danske liga, men hun har kæmpet sig til sit nuværende ståsted, og vil med garanti gøre det samme i Randers,” siger han og tilføjer: ”Hun kan lidt det hele, men jeg har især noteret mig hendes deltagelse i det hurtige spil. Derudover dækker hun i Tertnes både i midten og på backen. Så jeg glæder mig til at se hende i den blå trøje,” slutter han.


Celine, der for første gang skal prøve kræfter med den danske liga siger følgende om sit forestående skifte til Randers HK: ”Jeg valgte Randers HK fordi, at de er et spændende hold med meget talent. Jeg føler, at tiden er inde til at tage det næste skridt i forhold til min udvikling, og her er den danske liga og Randers HK det rigtige valg for mig.”


”Randers spiller hurtig og underholdende håndbold, og det er jeg vant til fra Tertnes. Jeg ser frem til, at komme til at kende ligaen og niveauet, selv om jeg godt er klar over, at det bliver en hård overgang, at skifte klub og miljø,” siger hun og tilføjer: ”Jeg er sikker på, at jeg med mine angrebsstyrker og min hårdhed i forsvaret kommer til at bidrage til holdet ganske meget, og glæder mig til at yde 100% både til træning og i kamp for min nye klub,” slutter hun.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER