Jonas Skjøth

Frederikshavn fløj: "Jeg er meget skuffet"

Frederikshavn måtte Lørdag eftermiddag se sit andet nederlag i øjnene, da de tabte til HEI Skæring.


Oprykkerne fra HEI var lørdag på besøg i Frederikshavn. Kampen startede indledningsvis med HEI i front, indtil Frederikshavn fik skudt hul på et par velspillende keepere i HEI målet. Holdene fulgtes ad resten af første halvleg hvilket også afspejlede sig i halvlegsresultatet der lød på 15-15. I anden halvleg var det HEI der lagde sig i front mens Frederikshavnerne hele tiden haltede lidt efter og fik aldrig hentet helt ind på HEI der vandt kampen 31-28. Kampens topscorer blev Joachim Trend fra HEI med 10 mål.


Hbold fangede efter kampen Frederikshavns højre fløj Sebastian Kanstrup der sagde følgende om kampen:


“Jeg er meget skuffet over vores præstation i dag. Vi formår ikke på noget tidspunkt, at ramme det niveau, som vi ved at vi har, og det straffer et klogt spillende HEI hold i dag. Vi laver alt for mange personlige fejl i forsvaret, hvilket gør det let for HEI at komme til afslutninger, samtidigt med at vi brænder for meget i den anden ende. Jeg synes det er ærgerligt, at vi ikke får point med fra denne kamp, da jeg mener, at vi på holdkortet er et bedre hold end HEI, men som HEI tidligere har bevist denne sæson, så er de gode til at slå til, når man ikke er 100% klar.”


Hvordan ser du jeres næste kamp mod FIF på Lørdag?


“Det er en kamp, som vi helt sikkert skal have point i, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at være med i den midterste del af 1.division. Men FIF er ikke et hold, man må undervurderer, og vi ved, at hvis vi ikke spiller op til vores bedste, så bliver det svært. På mandag starter en ny træningsuge, hvor vi skal have helt styr på vores samarbejde mellem forsvar og målmand, og så tager vi forhåbentlig 2 point på Frederiksberg på lørdag.”


Frederikshavn er efter kampen i dag placeret på en 10 plads med 8 point, mens HEI er placeret på en 5. plads med 12 point.


Næste kamp for Frederikshavn er mod FIF på udebane, mens HEI hjemme tager imod Skive.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER