Mads O. Madsen

Norsk stregspiller til Århus Håndbold

Pressemeddelelse fra Århus Håndbold:


Århus Håndbold og den norske stregspiller Kristian Rammel har indgået en 3-årig kontrakt fra sommeren 2018. Det var en anbefaling fra den norske landstræner og tidligere assistenttræner i Århus håndbold, Christian Berge, som fik Århus Håndbold til at kigge mod Norge.


”En af Kristians store styrker er, at han kan spille i begge ender af banen. Han er en stor og stærk stregspiller, som trods sin størrelse er utrolig bevægelig. Han er allerede udråbt som et af de helt store norske talenter, som de tror meget på i Norge, og efter at have set flere af hans kampe, er vi enige i dette. Derfor mener vi, at han er en meget spændende spiller, som vi gerne vil arbejde med i Århus håndbold. Han er anfører i sin nuværende klub Bækkelaget i en alder af 22 år, hvilket for os vidner om, at han er en ung og ambitiøs spiller med den rigtige indstilling”, fortæller sportschef Peter Bredal.


En træningskamp mellem det norske udviklingslandshold og Vores Hold, samt den gode sæsonstart for Århus Håndbold, har også hjulpet positivt til på beslutningen om et klubskifte for Kristian Rammel, der har spillet hele sin håndboldkarriere i Oslo-klubben Bækkelaget.

”Jeg har fået et vældig godt indtryk af Århus Håndbold. Både da vi mødte dem, og de kampe jeg har set. Århus Håndbold er jo en stor dansk klub, som spiller i en af de bedste ligaer i Europa. Jeg synes, holdet spiller rigtig fin håndbold, og et hold med mange unge spillere, som har lyst til at blive gode og udvikle sig”, fortæller han.


Cheftræner Erik Veje ser også frem til at få Kristian Rammel til klubben og følge stregspillerens udvikling på helt tæt hold.

”Kristian er jo voksen af størrelse med sine 2,08 meter. Han er en meget stor spiller, og bevæger sig godt i forhold til, hvor stor han er. Han er en ung spiller med et vældig fint udviklingspotentiale. Han har forudsætningerne for at blive en rigtig dygtig spiller, derfor bliver det også spændende at få Kristian til klubben og følge ham fremover.”


Kristian Rammel glæder sig til at komme til Danmark og ser stort potentiale i Århus Håndbold

”Det bliver spændende at komme til en helt ny klub og en ny by. Jeg har spillet i samme klub hele livet, så jeg glæder mig til at komme til Århus. Klubben præsterer godt, og jeg håber at kunne bidrage til den gode udvikling. Selv har jeg store ambitioner om at komme på det norske A-landshold, og jeg tror, Århus Håndbold er det rigtige sted at udvikle mig som spiller frem mod det”


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER