Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Camilla Dalby forlænger med Randers HK

Pressemeddelelse fra Randers HK:


Camilla Dalby har spillet over 300 kampe i den blå trøje og sendt bolden i nettet mere end 1400 gange. Det er selv sagt en kulturbærer og stor profil, der har sat sin underskrift på en ny 3-årig aftale, der gælder frem til 2021.


Cheftræner, Niels Agesen glæder sig over forlængelse med Camilla Dalby og tilføjer: ”Jeg er overbevist om, at Camilla vender stærkere tilbage til banen. Hun har erfaringen fra øverste hylde, og der skal hun levere fra igen samtidig med, at hun skal tage ansvar for helheden. Jeg er selvsagt glad for at Camilla er ekstremt fokuseret og motiveret for at bidrage til Randers HK´s tilbagevenden til toppen af dansk håndbold,” slutter han.


Om sin forlængelse af aftalen siger Camilla Dalby selv: ”Jeg er rigtig glad for forlængelsen med Randers HK og den tillid og tro, som klubben har udvist mig i forhandlingerne.”


Hun tilføjer: ”Jeg glæder mig til at være med i projektet, om at få Randers HK tilbage til toppen.  Derfor arbejder jeg allerede nu på, at komme stærkt tilbage på banen til næste sæson. Jeg har stor tiltro til konceptet og Niels’ måde at arbejde på. Han stiller store krav til holdet og den enkelte, hvilket er vejen til en ny vindermentalitet i klubben,” slutter hun.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER