Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Oliver Jørgensen

Officielt: Magnus Landin skifter til THW Kiel

Det har længe været et gennemgående rygte i international tophåndbold, at Kiel har været interesseret i at hente danske Magnus Landin til klubben. Nu er skiftet blevet en realitet. 


THW Kiel skriver nemlig i en pressemeddelelse fredag, at skiftet nu er på plads. I første omgang, har den danske landsholdsfløj skrevet under på en 2-årig kontrakt, gældende fra næste sæson.


– Til trods for sin unge alder, så har Magnus Landin allerede masser af international erfaring, han er en god solid forsvarsspiller og en rigtig skarp venstrefløj, udtaler Kiel-træner Alfred Gislason.


Også den nuværende sportsdirektør Thorsten Storm er yderst tilfreds med forstærkningen:


– Magnus Landin er en af den nye generations bedste venstrefløje og vi er meget tilfredse med at have overtalt ham til at komme hertil og blive en del af vores langsigtede plan.


22-årige Magnus Landin har allerede på nuværende tidspunkt et flot CV bag sig. Han kom til KIF Kolding København i 2014 fra Nordsjælland Håndbold og vandt det danske mesterskab med klubben, i sin første sæson. Han fik A-landsholddebut i 2015 og har på stående fod noteret sig for 24 landskampe.


Selv er “lillebror-Landin” rigtig glad for at skiftet til den tyske storklub er blevet en realitet.


– Det er en stor udfordring, som jeg er spændt på og glæder mig til. Jeg ser frem til at komme til klubben, møde mine nye holdkammerater og fansene. Jeg vil forsøge at hjælpe klubben med at nå dets mål, udtaler den danske venstrefløj.


Indtil da, skal Magnus Landin forsøge at hjælpe sin nuværende klub KIF Kolding med, først og fremmest, at spille sig i slutspillet.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER