Patrick Andersen

Afsløring: BSV tæt på ny keeper

Med Sebastian Frandsens skade har BSV haft U18-spilleren Oliver Larsen med på bænken. Det er dog formentlig snart fortid. Ifølge Hbold.dk’s oplysninger er midtjyderne i forhandlinger med en slovensk keeper om et skifte med øjeblikkelig virkning.


Det er den rutinerede slovener, Aljoša Rezar, som er på blokken i BSV. Rezar spiller pt. i den franske klub Nimes, men hvis alt går efter planen, skifter han Lidl Starligues nummer tre ud med nummer to i 888ligaen.


Aljoša Rezar spillede frem til 2011 i den hjemlige klub Celje, hvorefter han spillede to sæsoner i VfL Gummersbach, inden turen gik videre til fransk håndbold. Her har Rezar siden da repræsenteret Istres Handball, Tremblay og altså Nimes, hvor han kom til sidstnævnte klub i sommeren 2016.


Hvis skiftet ender med at gå igennem, følger Aljoša Rezar i fodsporerne på landsmanden Primož Prošt, der vogtede BSV-målet fra 2008-11. Igennem årerne har også slovenske Peter Pucelj været en del af BSV-truppen, som i forvejen tæller Sebastian Skube, der også er fra Slovenien.


34-årige Aljoša Rezar står noteret for 34 landskampe for Slovenien, og var blandt andet en del af det slovenske EM-hold tilbage i 2010.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER