Katja Ludvigsen

Endnu en klub melder sig i kampen om at arrangere Final4

Først kom det frem, at Ribe-Esbjerg ønsker at afholde Final4-stævnet. Nu melder TTH Holstebro sig ind i selvsamme kamp. 


Det er ikke nogen overraskelse, at klubberne ønsker at få hjemmebanefordel ved Final4-stævnet. Det kunne vi allerede berette om i onsdags, da Ribe-Esbjerg meldte sig på banen i ønsket om at afholde stævnet. Den historie kan du læse HER.


Efter de to sidste hold er fundet til Satander Cuppens Final4, melder TTH Holstebro sig også ind i kampen om værstskabet. For når der til februar skal spilles Final4, ser vestjydernes gerne, at det bliver afholdt i Gråkjær Arena. TTH der onsdag aften slog Skjern Håndbold med hele 32-21 mener bestemt, at deres hjemmebane vil være ideel til værtskabet for Final4-stævnet.


“Vi har måske den bedste håndboldarena i landet med de nødvendige faciliteter – og nogle fantastiske fans. Gråkjær Arena vil ganske enkelt være perfekt til finalestævnet”, udtaler TTH-direktør John Mikkelsen til klubbens egen hjemmeside.


Hvem der løber af med værtskabet må vi dog vente og se. Ud af de fire resterende hold er det dog sikkert, at Aalborg Håndbold ikke løber med hjemmebanefordelen. Det skyldes, at Gigantium er optaget af Melodi Grand Prix i selvsamme weekend.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER