Oliver Jørgensen

Didier Dinart udtager 17-årigt PSG-talent til landsholdssamling

Olivier Nyokas har meldt afbud til den foranstående landsholdssamling, pga. en skade. Af den årsag har træner Didier Dinart udtaget en erstatning i form af bare 17-årige Dylan Nahi. 


Tidligere på måneden udtog den franske landstræner Didier Dinart, den trup der skal træne sammen og spille optaktsstævnet Golden League. Her var der blevet plads til flere unge talenter og nu er der blevet plads til endnu en.


Da Nantes-spilleren Olivier Nyokas måtte melde afbud, valgte landstræneren nemlig at udtage bare 17-årige Dylan Nahi, der til daglig spiller i storklubben PSG Handball.


Udtagelsen af den unge spiller, er en altså en del af det talentfremmende koncept, der skal give plads til flere unge spillere på A-landsholdet.


– Udtagelsen af Nahi er en del af vores koncept, når det kommer til herrelandsholdene. Han skal deltage i træningssamlingerne med resten af holdet, har Dinart udtalt ifølge mediet Handball-world.com.


Dylan Nahi har været en del af PSG’s førstreholdstrup i denne sæson, hvor det bl.a. er blevet til 5 kampe og 4 mål i ligaen.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER