Oliver Jørgensen

Lettelsens suk: Lauge ikke alvorligt skadet

Det så ikke godt ud, da Rasmus Lauge, i pokalkampen imod Füchse Berlin, måtte udgå med smerter i skulderen. Dagen derpå, melder klubben dog ud, at skaden ikke er så slem som frygtet. 


Et klassisk Lauge-gennembrud, endte med at landsholdspilleren måtte udgå med smerter i den ene skulder. I første ombæring lignede det endnu en grim skade til den danske landsholdspiller.


Efter kampen var Flensburg-lejren ikke just optimistiske omkring Lauges skade. De ville dog ikke melde noget ud før at lægestaben fik undersøgt hans skulder dagen efter.


Nu melder klubben så ud, at skaden heldigvis ikke er så slem, som først antaget. På klubbens twitter-profil skriver de, at den danske landsholdsspiller er sluppet med et hårdt slag.


Der er dermed ikke noget brækket, beskadiget eller revet over i skulderen og udsigten til pause, er derfor ikke så lang som frygtet.


En anden bekymring, var den foranstående EM-slutrunde i januar, som Lauge forventes at skulle deltage i for det danske landshold. Tidligere har skader holdt bagspilleren ude af slutrunder, men denne gang bør det ikke blive et problem.


Rasmus Lauge har spillet en stor sæson indtil videre, hvor han bl.a. er topscorer i Bundesligaen og har leveret store præstationer i Champions League.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER