Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Skjern sælger serbisk målmand til Bundesliga-klub

Pressemeddelelse fra Skjern Håndbold:





Tibor Ivanisevic forlader Skjern Håndbold ved sæsonafslutningen, idet Bundesliga-klubben HSG Wetzlar har købt serberen fri af sin kontrakt et år før tid.


En af de mest kuriøse og forunderlige håndboldhistorier i Vestjylland når sin slutning i sommeren 2018.


Skjern Håndbold har nemlig valgt at acceptere den tyske Bundesliga-klub HSG Wetzlars bud på målmanden Tibor Ivansevic, som dermed bliver købt ud af sin kontrakt et år før tid.


Den 27-årige serber blev hentet til Skjern på en halvårlig aftale i januar 2017 som et frisk pust i truppen forud for forårets mange kampe. Allerede i sine første to optrædener gjorde han opmærksom på sig selv med 39 redninger i Final 4-weekenden i Aalborg, hvor Ivanisevic blev Årets Pokalfighter, og Skjern Håndbold vandt pokaltitlen.


Sidenhen fortsatte Tibor Ivanisevic de store præstationer, og partnerne blev således enige om at forlænge kontrakten til 2019. Men så længe får samarbejdet ikke lov at vare ved.


– Vi har fået et bud i en størrelsesorden, hvor det vil grænse sig til vestjysk ufornuft at sige nej, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand Carsten Thygesen.


Formanden understreger samtidig, at klubben også kun vælger at sælge, fordi man i forvejen råder over Danmarks største målmandstalent i Emil Nielsen, ligesom at der nu er god tid til at finde en kompetent afløser til næste sæson.


– Enhver dansk ligaklub vil selvfølgelig begræde tabet af en profil som Tibor Ivanisevic, og vi havde også håbet at holde længere på ham. Nu håber vi i stedet, at han – sammen med Emil – kan sikre klubben endnu flere medaljer i denne sæson inden sit næste karrieretræk, siger Carsten Thygesen.








Serberen har på blot otte måneder i Skjern Håndbold spillet tre nationale finaler, vundet to pokaler og deltaget i Champions League.





Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER