Bjarne

Wiesmachs udenlandseventyr er på plads

Aalborg Håndbolds Patrick Wiesmach er et af de hotteste navne på højre fløj i 888ligaen. Han har kontraktudløb til sommeren, og her drager han ifølge Hbold.dk’s oplysninger videre til Bundesligaen.


Tidligere i dag skrev Sport Fyn, at GOGs Mark Strandgaard skifter til Aalborg. Wiesmach har kontraktudløb med Aalborg til sommer og efter igennem en del sæsoner at have været en af de helt store profiler i 888ligaen har det ligget i kortene, at Patrick Wiesmach skal videre til sommer.


Hbold.dk erfarer via flere uafhængige kilder, at Wiesmach skifter til Bundesliga-klubben SC DHfK Leipzig, som i sidste sæson sluttede på ottendepladsen i Bundesligaen. Leipzig er i den indeværende sæson på syvendepladsen i et meget bredt felt i subtoppen af Bundesligaen, og har i denne sæson blandt andet besejret Flensburg-Handewitt.


Pr. 1. januar 2018  tiltræder den tidligere polske landstræner, Michael Biegler, som Leipzig-træner og ham kommer Wiesmach altså, ifølge Hbold.dk’s oplysninger til at få som træner fra sommeren 2018.


27-årige Wiesmach har fået sin håndboldopdragelse i det nordjyske, hvor han i ungdomsårerne spillede for Vodskov og Hjallerup inden turen gik til det daværende AaB Håndbold. I 2010 skiftede Patrick Wiesmach til TTH Holstebro, men i 2016 retunerede han til nordens Paris, som han altså forlader til sommer ifølge Hbold.dk’s oplysninger.


I den indeværende sæson har Patrick Wiesmach i den hjemlige 888liga fået netmaskerne til at blafre 33 gange.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER