Patrick Andersen

FHK-spiller vil revanchere skade

FHKs Andreas Madsen blev skadet i den sidste kamp mod TMS Ringsted og vil have revanche i søndagens opgør mod dem. Frederik Krarup beretter samtidig om selvtillid i FHK efter tre sejre i træk.


Søndag skal FHK i aktion mod TMS Ringsted i thansen.dk Arena. TMS Ringsted har i lighed med FHK seks point efter fire kampe, og der er derfor lagt op til et tæt opgør.


– Det bliver en rigtig fed kamp. Jeg glæder mig rigtig meget. TMS er også et godt hold, de er sultne. Jeg tror det bliver en tæt kamp, siger FHKs Andreas Madsen til Fredericia Aivsen.


At modstanderen netop er TMS Ringsted gør kampen ekstra speciel for Madsen. I opgøret mod TMS d. 29. januar 2017 kom bagspilleren galt afsted i en duel. Det resulterede i en brækket en knogle i håndryggen, der holdte Andreas Madsen ude i resten af sæsonen, og derfor er der revanche i luften.


– Den skal have fuldsmadder på og jeg glæder mig til at spille kampen. Specielt fordi det var en tackling i den kamp, der gjorde, at jeg sad ude i den sidste halvdel af sæsonen. Så der er helt sikkert noget jeg skal have revancheret, fortæller Madsen.


Der er kampstart mellem FHK og TMS Ringsted søndag klokken 14:00 i thansen.dk Arena.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER