Kim Møller

Oddertræner: Vi har en stor bredde

TMS Ringsted kom planmæssigt fra start i Odder, men efter pausen fik de ørerne i maskinen.

TMS Ringsted var favoritter i Odder, selv om det aldrig er nemt at spille der, og de kom da også planmæssigt fra start. Det var især Odders bagspiller Ronnie Mathiessen, der sørgede for at Odder fulgt med. Da han reducerede til 5-6 var det hans 5. mål i kampen. Alligevel tog Odder træner Jacob Knuden ham ud på dette tidspunkt.

– Vi har en stor bredde, og jeg ville bare vise, at vi har andre end Ronnie, der kan lave mål, siger Jacob Knudsen til Horsens Folkeblad.

TMS Ringsted fortsatte dog med at ligge i front og efter små 20 minutter var stillingen 9-13. Tre minutter senere stod der så 13-13 i den underholdende og målrige 1.halvleg der sluttede 14-16 i Ringsteds farvør.

På fem minutter fik Odder vendt bøtten og førte nu 18-17, men her stoppede det slet ikke. Ringsted udlignede til 18-18, men otte Oddermål i træk betød at Odder kunne bringe sig i front med 26-18 og der skulle en udvisning til Odders Nicolai Husum til, før Ringsted igen kom på tavlen. Løbet var dog kørt for Dalmoses tropper der tabte 32-25.

Hermed har Odder vundet de tre første kampe mod Sydhavsøerne, Otterup og Ringsted, og har lidt overraskende sat sig på førstepladsen.

– De tre sejre gør det lettere at være træner for holdet. Det giver dem en større tro på, at det, vi gør, er rigtigt. Vi er i gang med en proces, og der skal lægges mange lag på endnu. Jeg brugte 15 spillere mod TMS Ringsted, og der er flere muligheder i disse gutter. Vi sparer på kræfterne, så vi kan slutte bedre end modstanderne. Det viser sig, når vi sætter dem under tryk i anden halvleg, siger Odder-træneren til avisen.

Odder: Mike Paulsen 6, Ronnie Møller Mathiasen 6, Rasmus Rokkjær 5, Martin Bisgaard 4, Mads-Peter Lønborg Poulsen 3, Helgi Hildarson Høydal 2, Matias Damgaard 2, Rasmus B Larsen 2, Jonas Corneliussen 1, Frederik Sass 1

Ringsted: Lasse Sinding Jensen 5, Nicklas Bertram Selvig 4, Morten Hempel Jensen 3, Oliver Klarskov Knudsen 3, Rune Ohm 2, Philip Monberg 2, Michael Riis 2, Nicklas Petersen 1, Sebastian Reimer Thor 1, Mads Dudek 1, Benjamin B Pedersen 1