Patrick Andersen

Randers HH laver nyt talentsetup

Randers HH sadler om på talentfronten, hvor de fremadrettet vil have ét U18-hold og samtidig udnytte moderklubberne i 2. og 3. division.


To af Randers HHs moderklubber, Hornbæk SF i 2. division og Dronningborg BK i 3. division, vil aktivt blive indraget i Randers-klubbens talentsetup.


Randers’ oprindelige plan var at have to U18-hold, men af forskellige årsager blev det ikke til noget, og i stedet sadler klubben nu om.


– I stedet kører vi så videre med ét U18 hold med en bred trup på ca. 19 spillere. De spillere, som ikke er udtaget til kamp for vores U18 hold, spiller kamp for enten Dronningborg eller Hornbæk. Her vil vores trænerteam tage udgangspunkt i den enkelte spillers udvikling og fysik, om det skal være på 3. div. niveau eller om de kan begå sig på 2. div. niveau, siger Randers HH Talent, Claus Christensen, til klubbens hjemmeside.


Trænerteamet for Randers HH Talents U18 er uændret og består stadig af Mathias Bak, Jakob Vennegaard, Kim Johansen og Jorn Smits, som vil stå for de 3 ugentlige aftentræninger.


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER