Bjarne

Et godt sammenhold giver bedre resultater på banen

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.


Er du en holdspiller, så ved du sikkert også, hvor vigtigt det er med et godt sammenhold spillerne imellem. Når I skal præstere på banen, så har det nemlig stor betydning, at I også har det godt sammen uden for banen. Derfor er det en rigtig god ide at prioritere det sociale sammenhold – arranger nogle hyggedage/-aftener, hvor I er sammen i en anden kontekst og på den måde knytter nogle andre bånd end blot de håndboldmæssige.


Skal der arrangeres en social sammenkomst blandt tøserne på holdet, så er der sikkert mange forskellige holdninger til, hvad I skal lave. I kan være aktive og tage ud og lave en form for teambuilding-agtig ting, tage ud at bowle eller noget helt tredje. I kan også holde temaet mere afslappet ved at tage ud at spise og få et glas vin eller to. Er det VM eller EM sæson, er det selvfølgelig oplagt, at I mødes og dyrker jeres fælles interesse, ved at se noget håndbold i fjernsynet. Lav noget lækkert mad, smid jer på sofaen og nyd kampen med snacks og hygge. Alt, hvad I muligvis kunne mangle til sådan en hyggeaften, kan I finde hos Bilka. Frisk frugt og salat, lækre bøffer samt diverse tilbehør til en god middag, kan du alt sammen være sikker på at finde i deres enorme udvalg af madvarer – og bare rolig, du finder lige så stort et udvalg af slik, chokolade og diverse snacks. Klik ind på www.bilka og sammensæt menuen.


Husk altid godt og sikkert udstyr på banen


Efter jeres hyggeaften kan det være I skal op dagen efter og være klar til kamp. Hertil er det selvfølgelig altid vigtigt, at du har det rette udstyr til rådighed, så du kan præstere optimalt på banen. Er du på udkig efter nyt grej, så kan du roligt regne med, at INTERSPORT har alt, hvad du har brug for. INTERSPORT er eksperter i salg af sportsudstyr, og til håndboldspilleren finder du både t-shirts, trøjer, shorts og håndbolde, som altid sammen vil gøre din spilletid væsentligt sjovere, både under træning og kamp. Har du efterhånden fået slidt dine håndboldsko godt og grundigt op, så kan det være du er på udkig efter et par nye. Hos INTERSPORT finder du naturligvis også et væld af gode sko. Måske har du et bestemt mærke du plejer at gå efter, men hvis du er i tvivl, så har de et flot udvalg af gode mærker som Adidas og Asics, som du absolut bør tage et nærmere kig på. Find det store udvalg her og opdater din håndboldgarderobe.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER