Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Kasper Christensen: En fagligt godkendt kamp

SønderjyskE måtte i aftes strække våben mod de forsvarende danske mestre.

De forsvarende danske mestre fra Aalborg Håndbold kunne i aftes sætte to point på kontoen, da de på hjemmebane vandt over ligakonkurrenterne fra SønderjyskE med 28-24 (14-14).

Se kampen i tal HER

Efter en helt lige første halvleg var aalborgenserne det stærkeste hold i anden halvleg, hvor især  det første kvarter af halvlegen var afgørende. Her lykkedes det nemlig kun gæsterne at score to gange og dermed rykkede hjemmeholdet fra og holdt føringen til slutfløjtet.

Udeholdets cheftræner, Kasper Christensen, sagde følgende til JydskeVestkysten efter kampen:

“Vi spillede en hæderlig kamp langt hen ad vejen, og det var en fagligt godkendt kamp. Men jeg er utilfreds med, at vi ryger ud af fokus”.

SønderjyskE spiller deres næste kamp den 30. september, hvor de på hjemmebane tørner sammen med Bjerringbro-Silkeborg.