Oliver Jørgensen

SønderjyskE møder Danmarksmestrene: Vi tror på chancen

Onsdag aften tager Aalborg Håndbold imod SønderjyskE hjemme i Gigantium. Her skal gæsterne forsøge at overraske og tage point.  


Det så godt ud – indtil der var godt et kvarter igen imod Aarhus. Foran 24-19 lignede det at sønderjyderne skulle stå med 3 sejre for 3 kampe. Men en nedsmeltning i kampens slutfase resulterede i et nederlag og dermed ingen point.


Nu har holdet så mulighed for at rejse sig, omend det bliver en svær opgave, når Aalborg Håndbold er modstanderen. Ikke desto mindre tror de på det i SønderjyskE-lejren.


– Planen er for så vidt at vi skal holde fast i de gode takter vi har vist i kampene mod Skanderborg og TTH Holstebro og de første 47 minutter mod Århus, hvor vi har spillet rigtig godt, udtaler træner Kasper Christensen til klubbens hjemmeside.


Det er specielt defensivt, at sønderjyderne skal være skarpe. Det er i forsvaret, at holdet skal tage styringen i kampen og levere de afgørende aktioner.


– Vi skal se om vi kan få et godt fysisk forsvar i gang, hvis vi vil have succes i Aalborg. Vi skal have lukket ned for deres gode skytter og deres stregspil og på den måde se om vi kan få gang i vores kontraspil og nogle “lette” scoringer og så er det vigtigt vi scorer på vores chancer, uddyber træneren.


En flot sæsonstart kan nu gå hen og blive til 2 nederlag i træk, hvis det ikke lykkes at få point med hjem. Men det tror Kasper Christensen nu godt på kan lade sig gøre.


– Vi tror på chancen og håber vi kan levere en overraskelse mod et stærkt Aalborg hold, der har vist gode takter i de seneste kampe, ikke mindst mod Flensborg.


Aalborg Håndbold – SønderjyskE bliver fløjtet igang kl. 19.30.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER