Oliver Jørgensen

Rhein-Neckar-fløj om tætpakket program: Det er skørt

Fredag spillede man imod Gummersbach, søndag hed det Barcelona og nu onsdag er det så Wisla Plock der venter. Rhein-Neckar Löwen har gang i et tætpakket kampprogram. 


Når man spiller i Bundesligaen og samtidig er med i både pokalturneringen og Champions League, så spiller man nærmest kamp hele tiden. Der er ikke mange dages pause imellem kampene og endnu færre dage at kunne træne i.


For Rhein-Neckar Löwen skal man onsdag aften spille den 3. kamp på 6 dage. Det betyder at der minimalt med tid til både restitution og træning.


– Det er utroligt. Måske endda skørt. Man skulle tro at det ikke er muligt, men sådan er det i håndbold. Specielt når man spiller i Bundesligaen, siger Bogdan Radivojevic i et interview med klubbens hjemmeside.


Rhein-Neckar har fået en godkendt start på sæsonen. 3 sejre i 4 kampe i ligaen og et uafgjort resultat imod Barcelona i Champions League. Radivojevic forudser en åben Bundesliga i år.


– Man skal bare kigge på resultaterne og tabellen. Flere hold taber kampe de normalt ikke taber og der er hold i toppen, man ikke havde regnet med, skulle ligge der. Ligaen er blevet stærkere og mere jævn. Der kan sagtens ske flere overraskelser i år.


Den serbiske højrefløj kom til klubben inden denne sæson, fra ligarivalerne Flensburg-Handewitt. Her blev det ikke til meget spilletid i den forgangne sæson, da danske Lasse Svan spillede det meste af tiden.


Nu danner Radivojevic istedet makkerpar med Patrick Groetzki og det ser serberen lyst på.


– Jeg ser det ikke som en konkurrent og der er ingen misundelse. Vi er et hold, der gør alt for at vinde. Jeg håber han spiller fremragende og jeg tror han håber det samme for mig, uddyber højrefløjen.


Rhein-Neckar Löwen spiller onsdag aften kl. 18.30 imod Wisla Plock.


 


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER