Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Katja Ludvigsen

Lynhurtige kontrascoringer satte en stopper for TM Tønder

Efter gårsdagens kamp mod TTH Holstebro, må TM Tønder stadig finde sig selv på tabellens sidsteplads. 


TM Tønder har haft en svær start på denne sæson. Det så ellers lyst ud, efter de sensationelt slog Bjerringbro-Silkeborg ud af pokalturneringen. Efter pokalsensationen, har der dog ikke været meget sensationelt at finde i den sønderjyske klub.


Først tabte TM Tønder til Mors-Thy. Derefter måtte de se sig slået af Skanderborg med hele ti mål og i aftes var det TTH Holstebros tur til at tage de to point fra Tønder. TMT har dermed stadig sine første point i 888ligaen tilgode.


Kampen mod TTH Holstebro startede da også noget rustent for det sønderjyske hold, der hurtigt kom bagud. Det lykkedes dog TM Tønder at reducere til pausestillingen 11-14. Efter pausen udlignede TMT til stillingen 18-18, men så trak TTH-spillerne fra med et par lynhurtige kontrascoringer. Kampen endte 24-29 til TTH Holstebro, og dermed hentede TTH deres første ligasejr i denne sæson.


“Vi laver nogle dumme fejl på nogle afgørende tidspunkter og der viser Tvis bare noget mere coolness end os”, udtaler TM Tønders Kristian Stoklund til TV2 Sport.


Du kan se kampen i tal HER


TM Tønder jagter igen deres første point i ligaen, når de på lørdag møder Århus Håndbold på udebane.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER